• info@natuursteenbruyneel.be
  • +32(0)56/60.11.64

Over ons

Over Natuursteen Bruyneel uit Waregem

Ons atelier is gelegen aan de rand van Waregem, dicht bij de Expresweg.  Met ons vernieuwd machinepark en ervaren natuursteenspecialisten kunnen wij u een vlotte service en mooie kwaliteit verzekeren.  Waar nodig, wordt ook op ambachtelijke wijze afgewerkt. Wij zijn erg vertrouwd met manuele en machinale verouderingstechnieken om uw natuursteen een landelijke look te geven.  Om tegemoet te komen aan uw wensen, vinden wij in onderling overleg de meest geschikte afwerking voor u.

u kan ook bij ons terecht voor maatwerk in marmer en graniet: keukenbladen, venstertabletten en bekleding van badkamers.  De afwerkingen naar gelang uw voorkeur: gepolierd, gebrand en geborsteld, leatherlook, verzoet.

Onze toonzaal

Onze toonzaal

In onze toonzaal bieden wij u verschillende modellen van brievenbussen, bloembakken, verlichtingsmodellen en andere tuindecoratie blauwe steen. Wij hebben ook enkele chinese modellen in ons gamma.

Maar ook nog meer

Ook een grafzerk kan u bij ons komen kiezen. We hebben enkele modellen in de toonzaal, en veel variante mogelijkheden via catalogus.

Maar ook nog meer